درخواست منو
تاریخ حدودی مراسم

آموزش پخت باقالی پلو مجلسی

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
دسته بندی:  دسته‌بندی نشده   ,

باقالی پلو با گوشت یا مرغ یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که به‌ویژه در مهمانی‌ها و مجالس به‌عنوان غذایی شیک و خوش‌عطر سرو می‌شود. برای تهیه یک باقالی پلوی مجلسی خوش‌رنگ و لعاب، لازم است به چند نکته کلیدی دقت شود.

 

مواد لازم:

برنج ایرانی: ۴ پیمانه

باقالی سبز تازه یا منجمد: ۲ پیمانه

شوید خشک یا تازه: به مقدار لازم

گوشت ماهیچه یا ران مرغ: ۵۰۰ گرم

پیاز، زعفران دم‌کرده، نمک، فلفل، زردچوبه، روغن و کره: به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا گوشت را با پیاز، زردچوبه و کمی فلفل و نمک بپزید تا کاملاً نرم شود. برنج را شسته و با نمک چند ساعت خیس کنید. باقالی را با کمی آب بپزید (اگر تازه است). برنج را در آب جوش ریخته و پس از کمی جوشیدن، باقالی و شوید را اضافه کرده، سپس آبکش کنید.

در قابلمه کمی روغن و زعفران بریزید، ته‌دیگ دلخواه بگذارید، سپس برنج و باقالی را لایه‌لایه ریخته و دم کنید. روی حرارت ملایم حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. برای عطر بهتر، در پایان کمی کره و زعفران روی پلو بدهید. گوشت پخته را کنار برنج سرو کنید.

نکته طلایی: استفاده از زعفران، شوید تازه و کره محلی، طعم این غذا را بی‌نظیر و کاملاً مجلسی می‌کند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باغ تالار هورام